November, 2023. Friday news from Limassol.
We have NEWS!
I do not even know where to start. Our daughter, the beautiful Sylvia, decided to open the restaurant. Who would dream of such a thing?
When Sylvia was little, she sat at the table with her cheek propped up at lunch or dinner, without any interest in food. We fed her, accompanying the process with stories, she never had an appetite. But she grew up, became a mother of three beautiful children and she developed a passion - she loves feeding people, this is exactly what she likes more than all her wonderful hobbies.
Sylvia initially became a food blogger, while she also studied, she completed many culinary courses, and in addition to all this, she inherited from her dad the ability and ability to bring everything to perfection.
And so, on October 31, the day of Halloween, Sylvia and Kostya signed a contract to purchase a restaurant business. So, we're all in business now. Every day we go to the “restaurant” and everyone there finds a job that suits their interests.
We are preparing for the opening. And also, I have to tell you about the place where it is located. This is the so-called “Old Town” in Limassol, the street is located parallel to the central promenade of the Marina. And our restaurant is called SEAFOOD, not from the name of seafood, but from the name of our Sylvia.
What else can I say, let's wish Sylvia good luck in her endeavor and further creative success.
By the way, afterward, this action reminded me very much of how I opened my first gallery “NA Uyutnaya” and I’m sure you remember this!
У нас- НОВИНИ!
Навіть не знаю з чого почати. Наша дочка, прекрасна Сільвії, зважилася відривати ресторан. Хто б мріяв про таке?
Коли Сільвія була маленькою, вона за обідом чи вечерею, сиділа за столом підперши щічку, без жодного інтересу до їжі. Ми годували її, супроводжуючи процес історіями, вона ніколи не мала апетиту. Але вона виросла, стала мамою трьох прекрасних дітей і в неї з'явилася пристрасть - вона любить годувати людей, це саме те, що їй подобається більше, ніж всі її чудові захоплення.
Сільвія спочатку стала фудблогером, при цьому вона ще й навчалася, вона закінчила безліч кулінарних курсів, а до цього вона успадкувала від тата, здатність і вміння все доводити до досконалості.
І ось, 31 жовтня, у день святкування Хеллоуїна, Сільвія та Костя підписали контракт на купівлю ресторанного бізнесу. Отже, ми тепер все при ділі. Щодня їздимо до «ресторану» і у кожного там знайшлася робота за інтересами.
Ми готуємось до відкриття. Та й ще, я маю вам розповісти про місце, де він знаходиться. Це, так зване «Старе місто» у Лімассолі, вуличка знаходиться паралельно до центрального променаду Марини. А називається наш ресторан СІФУД, не від назви морепродуктів, а на ім'я нашої Сільвії.
Що ще сказати, давайте побажаємо Сильвії удачі у її починанні та подальших творчих успіхів.
До речі, післямова, мені ця дія дуже нагадала те, як я відкривала свою першу галерею «НА Затишній», впевнена, що ви це пам'ятаєте!
Comments
Post a Comment