My Food in America
My Food in America
For me, while traveling, the topic of nutrition remains very relevant. It happened in America. Despite the fact that we were surrounded by a huge number of restaurants, it was difficult to come up with a normal option in order to eat.Once, together with Татьяна Липтуга, director of the Literary Museums, they tried to have dinner and went to an Indian restaurant.
At the port authority, someone told me that his favorite dish is Indian pancakes - pancakes. This was my first experience with Indian food. The cakes were so sharp, and not only they but also the rest of the food, that we did not get any pleasure from dinner.
There is fast food, I’m not used to it, and with undisguised horror, I watched pictures of American life when young, very voluminous girls, with appetite, consumed turkey sandwiches the size of our enlarged bread loaf. And the turkey was actually a thin layer of meat.
Once, our leaders invited us to a barbecue and it was interesting to see how the life of people who do not live in private houses but simply in apartments is arranged.
I liked that a special barbecue area was arranged in the courtyard, which could be used by any person living in the house.
I returned to Odessa hungry, but full of incredible impressions. I do not complete the story, I just interrupt for today, so as not to take up much of your time! I appreciate your attention! Thanks!
Питание в Америке
Для меня во время путешествий тема питания остается очень актуальной. Так случилось и в Америке. Несмотря на то, что нас окружало огромное количество ресторанов, придумать нормальный вариант для того, чтобы поесть, было сложно. Однажды, вместе с Татьяной Липтугой, директором Литературного музеям попытались поужинать и отправились в индийский ресторан.В управлении порта, мне кто то рассказал, что его излюбленным блюдом являются индийские лепешки - блины. Это был мой первый опыт знакомства с индийской кухней.
Лепешки оказались настолько острыми, и не только они но и вся остальная еда, что удовольствия от ужина мы не получили.
Есть фастфуд я не привыкла и с нескрываемым ужасом наблюдала картинки американской жизни, когда молодые очень объемные девчонки, с аппетитом поглощали бутерброды с индейкой, размером в наш увеличенный хлебный батон. А индейкой было на самом деле тонюсенькая мясная прослойка.
Однажды, наши руководители пригласили нас на барбекью и было интересно увидеть как устроен быт людей не живущих в отдельных домах, а просто в апартаментах. Мне понравилось что во дворе была обустроена специальная зона для барбекью, которой мог воспользоваться любой проживающий в доме человек.
В Одессу я вернулась голодной, но полной невероятных впечатлений. Рассказ я не завершаю, просто прерываюсь на сегодня, для того чтобы не занимать много вашего времени! Я ценю Ваше внимание! Спасибо!
Comments
Post a Comment