Our return to Bruges. Hotel De Medichi.



Bruges - return

After months of waiting for a new visa, during which I first experienced a state of depression, we finally got the opportunity to return to Bruges to continue work. My task was to paint three murals, the first in the lobby, the second in the bar, and the third in the lobby of the back exit of the hotel.
While we were waiting for the documents, I prepared the cardboards and arrived in Bruges, we began to prepare the walls for painting using the cold encaustic technique. It was not so simple, the hotel worked, and the smells of hot wax and turpentine were very noticeable. The general manager of the hotel, Nico, ran around and kept wondering if we were smoking weed, it was evident that the smell was associated with drugs. 
During our first visit, we were fed dinners from the Kobu hotel restaurant. I absolutely must tell you about the hotel, restaurant, and its owners. 
The hotel, despite the name De Medici, had a direction in Japanese culture. The restaurant was also Japanese and the boss in it was a real Japanese. The hostess of the hotel, dear Galina Aleksandrovna Sidiki, told us about how difficult it was for them to get a work visa for him. We could easily imagine this, from the experience of obtaining our visa. Galina joked about this, saying that Radu and I are now the most trusted people in Belgium.
Inside the hotel was a charming Japanese garden with a pond in which multi-coloured carps floated. When I needed a short break at work, I always came to the garden and put my hand in the pond and my carp friends joyfully kissed her.
I also want to share with you my observations regarding the design of the hotel. In Bruges, at that time there was a real fashion for stunning bouquets of dried flowers and it was very impressive. Bouquets were collected by a professional company, which after the acquisition took care of them. This was very beautiful.
The Japanese restaurant was great, though at our first visit, and every day we were fed with completely new soups, we did not really understand how chic it was. We first touched Japanese cuisine.
Upon the arrival of Mr Sidiki, we were invited to dinner, which was held at a real Japanese teppanyaki oven and this was real magic. And the dessert anticipated all our expectations, the fact is that the chef specialized in desserts and it was jasmine-flavoured sake ice cream!
Our life was beautiful, we made new friends and they all have their own and very interesting stories. And I will share these stories with you with pleasure.



Брюгге - возвращение

После нескольких месяцев ожидания новой визы, в течении которых я впервые испытала состояние депрессии, мы наконец получили возможность вернуться в Брюгге для продолжения работ. Моим заданием были росписи трех стеночек, первая в холле, вторая в баре, а третья в холле заднего выхода гостиницы.
Пока мы ждали документы, я подготовила картоны и приехав в Брюгге, мы начали делать подготовку стен. Это было не так просто, гостиница работала, а запахи горячего воска и скипидара были весьма ощутимыми. Главный менеджер гостиницы Нико Так бегал и все время интересовался не курим ли мы травку, видно как то запах ассоциировался у него с наркотиками. Во время своего первого визита нас кормили обедами из гостиничного ресторана Кобу. Я непременно должна рассказать Вам о гостинице, ресторане и ее хозяевах. Гостиница несмотря на название Де Медичи, имела направление на японскую культуру. Ресторан так же был японский и шефом в нем был настоящий японец. Хозяйка гостиницы уважаемая Галина Александровна, рассказывала нам о том, насколько сложно было для них получать рабочую визу для него. Мы легко могли это представить, по опыту получения нашей визы. Галина шутила над этим, говоря что мы с Раду теперь самые проверенные люди в Бельгии.
Внутри гостиницы был очаровательный японский садик с прудом, в котором плавали разноцветные карпы. Когда мне был нужен небольшой перерыв в работе я всегда приходила в садик и опускала свою руку в пруд и мои друзья карпы радостно ее целовали. Еще хочу поделиться с вами своими наблюдениями по поводу оформления гостиницы. В Брюгге в это время была настоящая мода на потрясающие букеты из сухих цветов и это очень впечатляло. Букеты собирала профессиональная компания, которая уже после приобретения за ними ухаживала. Это было очень красиво.
Японский ресторан был великолепен, правда в первое время, а нас кормили каждый день совершенно новыми супами, мы не очень понимали насколько это было шикарно. Мы впервые прикоснулись к японской кухне. По приезду господина Сидики мы были приглашены на обед, который проходил у настоящих японских плит тепаньяки и это было настоящим волшебством. А десерт предвосхитил все наши ожидания, дело в том, что шеф специализировался именно на десертах и это было мороженное из саке с вкусом жасмина!
Жизнь наша была прекрасна, мы обрели новых друзей и у них всех есть свои и очень интересные истории. И я поделюсь с удовольствием этими историями с вами.























Comments

Popular posts from this blog

ОГХУ им. Грекова. Хроника 1865-1938

VERA KHOLODNAYA